Jangan jadi hamba telefon pintar - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Utusan Malaysia Sdn. Bhd., 2023)
“Dekat tapi jauh. Ada macam tiada. Senyum seperti mesra tetapi ia untuk skrin telefon. Kenderaan meluncur laju namun fokus mata pemandunya tidak pada jalan raya.”