Antologi Palestin: bebaskan Al-Aqsa - Chik, Abdul Rahman (Persatuan Penlis-Penulis E-Book Muslim Antarabangsa, 2023)
Antologi Palestin: Bebaskan Al-Aqsa adalah himpunan 5 artikel berhubung dengan isu yang berkait rapat dengan Palestin dan juga Masjid al-Aqsa. Antologi Palestin ini dikeluarkan khusus bagi menzahirkan solidariti Persatuan Penulis-Penulis eBook Muslim Antarabangsa (IME) terhadap perjuangan rakyat Palestin bagi membebaskan negara mereka dari cengkaman dan penjajahan zionis Israel.