Gubal akta landskap jamin kualiti bandar berdaya huni - Mohd. Hussain, Mohd. Ramzi (New Straits Times Press (M) Bhd, 2024)
Kejadian berasingan pokok berusia tumbang di ibu negara, baru-baru ini sehingga meragut nyawa adalah amat serius dan memerlukan tindakan segera Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL) dan pihak berkuasa tempatan (PBT) untuk merangka tindakan jangka panjang lebih baik bagi menangani permasalahan ini.