Nilai insan, ihsan yang hilang - Abd. Aziz, Norazilee (Media Mulia Sdn. Bhd., 2024)
LAPORAN kes bunuh, buli siber, korupsi, jenayah domestik, scammer, penderaan kanak-kanak, penderaan haiwan dan banyak lagi berita terus menjadi tajuk utama media arus perdana juga media sosial setiap hari. Timbul pertanyaan, mana hilangnya nilai kemanusiaan dan nilai kehidupan? Sejahterakah kita? Selamatkah kita dan anak-anak dalam kehidupan seharian? Kehilangan nilai insan dan ihsan merujuk kepada situasi…