Kempen pembuli ke neraka - Abdul Rahim, Abdullah Bukhari (Media Mulia Sdn. Bhd., 2024)
“Pegang si pembuli dan tekap balik badannya dengan seterika panas, atau ikat si pembuli dan terajang balas rusuknya sehingga patah! Ia baru sepadan dengan jenayahnya. Jalankan hukuman ini secara terbuka agar si pembuli lain berasa gentar untuk terus membuli.”