Oyun Mali Cumhuriyet’i için de mi oynanacak? (Is it going to be played the game for the Republic of Mali?) - Kayadibi, Saim (Memleket İletişim A.Ş, 2013)
Yine aynı eşkiyalar’ın alışıla gelmiş gizli sömürge planları için hazır beklettikleri yaftalardan bir yafta ile karşı karşıyayız:“terörist” yaftası. Artık âşikarca bilinen bir gerçek var ki Müslüman ülkelerin kaynaklarına göz diken sömürge ruhlu ülkeler kendi vahşi saldırılarını meşru göstermek için her an kullanılmak üzere beklettikleri, fiziksel silahtan daha etkili, psikolojik silâhlara başvuruyorlar. Öncelikle psikolojik silâhlarla uyutulan dünya halkları fiziksel silâhlarla karşılaştıklarında yapılan saldırıların ne derece mâkul ve yerinde olduğu yanılgısının farkına varamamaktadırlar.