Tips kepimpinan wanita menuju syurga - Fatah Yasin, Raudlotul Firdaus (Cahaya Hati Training & Consultancy, 2018)
Wanita Mudah ke syurga, wanita juga mudah ke neraka. Tidak mungkin bagi seorang wanita dapat berjalan menuju pintu syurga tanpa mengetahui papan tanda ke sana. Di manakah letaknya papan tanda itu? Apakah yang perlu dilakukan oleh Muslimah agar dia berada di atas jalan yang benar menuju syurga? Bagaimanakah cara melangkah menuju pintu syurga? Ikuti kupasannya yang diolah secara mudah, ringkas dan menarik oleh barisan penulis berpengalaman. Semoga usaha memahami jalan ke syurga ini dinilai sebagai amal soleh yang mendekatkan kita semua ke syurga Allah Yang Maha Indah.