Mkitchen® UIAM penggerak asnaf sejahtera lestari - Ahmad Dahlan, Abdul Rahman (Meso Publishing, 2021)
Buku ini membentangkan naratif dan pengalaman rintis projek usaha sama dengan masyarakat melalui kerjasama pintar atau ta’awun melalui projek Mkitchen® UIAM. Rakan strategik projek ialah Masjid Al-Syakirin Gombak (MASG).