Kebolehpasaran graduan dan kesesuaian kurikulum program ekonomi di universiti tempatan - Hj. Ahmad, Siti Aznor (Ministry of Higher Education, 2020)
Kajian ini bertujuan untuk menganalisis kesesuaian program ekonomi yang ditawarkan di universiti-universiti seluruh Malaysia dengan perkembangan ekonomi dunia dan juga masalah kebolehpasaran graduan program ekonomi. Objektif khusus kajian ini adalah untuk: