Keberkesanan kaedah pembelajaran berbantukan komputer terhadap peningkatan penguasaan konsep Sains dalam tajuk sel untuk Sains tingkatan satu - Aszoura , Muhamed Salleh (Open University Malaysia (OUM), 2007)
Kajian ini bertujuan mengkaji sejauh mana keberkesanan kaedah pembelajaran berbantukan komputer dapat meningkatkan pencapaian dan penguasaan pelajar berhubung dengan tajuk sel untuk sains tingkatan satu.