Negaraku Malaysia / Azlina Mohd Mydin and Wan Anisha Wan Mohammad - Mohd Mydin, Azlina (Unit Penerbitan e-Buletin JSKM, 2024)
Malaysia sebuah negara yang aman, harmoni dan kaya dengan pelbagai kaum dan adat resam. Tiga kaum utama yang menerajui Malaysia adalah Melayu, Cina & India. Namun begitu terdapat 80 kaum etnik di Malaysia terutamanya di Malaysia Pantai Timur. Mari kita kenali pakaian tradisional beberapa kaum di Malaysia bagi mula mengenali mereka.