Redha / Muriatul Khusmah Musa - Musa, Muriatul Khusmah (Academy of Language Studies, 2024)
Dalam menghitung hari hari yang berlalu. Aku sering terfikir tentang waktu. Berulang-ulang dalam memori, cerita-cerita lama, yang kian menyesak hati. Kadang-kadang hati terfikir. Andai bisa ku ulangi, hari-hari kelmarin yg telah lama berlalu pergi, adakah jalan ceritanya masih sama? Atau mungkin lebih menguji? Perlukah merungkai takdir tanpa meredai? Atau diam menginsafi? Sering ku pujuk hati, perjalanan ini bukan untuk dikesali. Terus mencari redha Ilahi.