Teks ucapan Majlis Kemuncak Bulan Inovasi & Kualiti UiTM Cawangan Pulau Pinang 2023 / Profesor Ir. Dr. Ahmad Rashidy Razali - Razali, Ahmad Rashidy (2023)
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakaatuh Salam Malaysia Madani Salam UiTM Dihatiku