Silang kata kenali pakaian tradisional / Azlina Mohd Mydin - Mohd Mydin, Azlina (Unit Penerbitan e-Buletin JSKM, 2024)
Malaysia sebuah negara yang aman, harmoni dan kaya dengan pelbagai kaum dan adat resam. Mari kita kenali pakaian tradisional beberapa kaum di Malaysia bagi lebih mengenali mereka dengan lebik baik disamping menambah pengetahuan kita tentang pakaian tradisional kaum-kaum tersebut.