Program “Writing Day” FSSR Melaka: Taklimat verifikasi bahan penerbitan di sistem PRIMe / Hazlin Ibrahim Khan - Ibrahim Khan, Hazlin Ibrahim (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2022)
Perpustakaan Tun Abdul Razak menerbitkan eBuletin IQRA bagi keluaran Mei 2022.