Knowledge Transfer Programme (KTP): savor the flavours through culinary experience / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.]

Program yang berlangsung pada 24 November 2023 melibatkan penyertaan 60 murid-murid miskin tegar dan guru daripada SK Sungai Acheh, Nibong Tebal, Pulau Pinang. Program ini adalah anjuran HTC556 Food and Society Sarjana Muda Sains Seni Kulinari, Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan (FPHP), UiTM C...

全面介紹

Saved in:
書目詳細資料
Main Authors: Mohd Fisol, Nur Nadia Maisarah, Abu Bakar, Ahmad Redhuan, Mashuri, Mas Affandy, Zaeimoedin, Teku Zariff
格式: Monograph
語言:English
出版: Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni 2024
主題:
在線閱讀:https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/107929/1/107929.pdf
https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/107929/
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!