Knowledge Transfer Programme (KTP): savor the flavours through culinary experience / Nur Nadia Maisarah Mohd Fisol … [et al.]
Program yang berlangsung pada 24 November 2023 melibatkan penyertaan 60 murid-murid miskin tegar dan guru daripada SK Sungai Acheh, Nibong Tebal, Pulau Pinang. Program ini adalah anjuran HTC556 Food and Society Sarjana Muda Sains Seni Kulinari, Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan (FPHP), UiTM C...
Saved in:
Main Authors: | , , , |
---|---|
格式: | Monograph |
語言: | English |
出版: |
Bahagian Penyelidikan, Jaringan Industri, Masyarakat dan Alumni
2024
|
主題: | |
在線閱讀: | https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/107929/1/107929.pdf https://ir.uitm.edu.my/id/eprint/107929/ |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|