Majlis Pelancaran Bulan Inovasi & Kualiti Serta Sambutan 25 Tahun UiTM / Norsabrina Sihab - Sihab, Norsabrina (PKE, UiTMCPP, 2024)
Pada Rabu, 28 Ogos 2024 telah berlangsungnya Majlis Pelancaran Bulan Inovasi & Kualiti Serta sambutan 25 Tahun UiTM anjuran Pengajian Kejuruteraan Elektrik (PKE) dengan kerjasama Pejabat Jaringan Industri Alumni & Masyarakat serta ALUMNI UiTM Cawangan Pulau Pinang. Majlis ini telah berjaya dilaksanakan dibawah pengarah program yang dilantik, En. Mohd Ikmal Fitri Bin Maruzuki bersama jawatankuasanya.