Konvoi semarak hari Malaysia- Ride to Dabong 2024 - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2024)
Konvoi Semarak Hori Malaysia 2024 - Ride to Dabong merupakan satu acara yang bertujuan untuk mengeratkan silaturahim antara peminat motosikal dan warga Malaysia. Acara ini diadakan bagi memperingati Hari Malaysia yang jatuh pada 16 September setiap tahun. Tahun ini, seramai 70 orang peserta konvoi ini telah melalui perjalanan yang penuh keindahan dan pengalaman. Konvoi bermotor ini berlepas pada jam 9.00 pagi don pelepasan serentak melalui dua buah kampus Cawangan Kelantan iaitu Kampus Machang dan Kampus Kota Bharu