Majlis kemuncak Bulan Inovasi dan Kualiti UiTM 2024 / InQKA - UiTM, InQKA (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2024)
SHAH ALAM, 24 DISEMBER 2024 - Majlis Kemuncak Bulan Inovasi dan Kualiti Universiti Teknologi MARA (UiTM) merupakan program tahunan yang bertujuan untuk memberi penghargaan dan pengiktirafan kepada warga universiti yang sentiasa menyokong pembudayaan kualiti, kreativiti dan inovasi dalam melaksanaan budaya kerja dengan lebih efektif.