Minggu keselamatan (OSH Week) UiTMCPP / Nor Aimi Abdul Wahab and Marina Mokhtar - Abdul Wahab, Nor Aimi (Jabatan Sains Gunaan, 2022)
Minggu keselamatan (OSH Week) UiTM Cawangan Pulau Pinang telah berlangsung selama dua minggu bermula pada 13 Oktober 2021 sehingga 22 Oktober 2021. Program dengan tema "Sama-Sama Selamat, Sama-Sama Sihat” anjuran Jawatankuasa Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan Negeri (JKKPN) UiTM Cawangan Pulau Pinang ini diadakan bertujuan untuk membudayakan amalan kerja selamat di UiTM Cawangan Pulau Pinang. OSH Week ini dianjurkan selari dengan penganjuran OSH week di peringkat kebangsaan