Program Cantas Gagal / Prof. Madya Dr. Noorsuhada Md Nor - Md Nor, Noorsuhada (Unit Penerbitan FKAPP, 2020)
Nama Program Cantas Gagal sering jadi sebutan dibibir pelajar-pelajar sekitar tahun 2016 - 2019. Program ini diperkenalkan pada 2 Jun 2016 oleh Prof. Madya Dr Noorsuhada Md Nor yang ketika itu menyandang jawatan sebagai Ketua Program EC110 dan sekaligus menjadi ketua projek untuk program ini. Program ini diperkenalkan apabila saban semester ada sahaja kegagalan bagi kursus- kursus tertentu direkodkan. Setiap kegagalan menjadi perbahasan ketika mesyuarat Jawatankuasa Akademik Negeri (JAN), apakali tindakan fakulti apabila setiap semester ada sahaja kegagalan tinggi direkodkan. Beberapa faktor menjadi titik atau asas kepada penubuhan dan pelaksanaan program ini.