Kenali loghat Pulau Pinang (V1) / Azlina Mohd Mydin ... [et al.] - Mohd Mydin, Azlina (Unit Penerbitan dan Publisiti JSKM, 2022)
Cheq – saya Hampa – korang Depa – diaorang Awat – kenapa Habaq – beritahu Bang – azan