Perlawanan persahabatan dart antara jabatan / Fuziatul Norsyiha Ahmad Shukri - Ahmad Shukri, Fuziatul Norsyiha (Unit Penerbitan Dan Publisiti JSKM, 2023)
Unit Sukan dan Kepimpinan Jabatan Sains Komputer dan Matematik (JSKM) telah menganjurkan perlawanan persahabatan dart antara jabatan yang melibatkan JSKM, Jabatan Sains Gunaan (JSG), Jabatan Pengurusan Perniagaan (JPP), Akademi Pengajian Bahasa (APB) dan Akademi Pengajian Islam Kontemporari (ACIS) pada 14 Mac 2023 yang lepas bertempat di Laman Perdana UiTM Kampus Permatang Pauh. Alhamdulillah program ini mendapat sambutan yang baik kerana terdapat tujuh kumpulan yang turut sama menyertai perlawanan persahabatan ini. Kumpulan daripada APB yang diketuai oleh Pn Aileen Farida telah dinobatkan sebagai juara dan diikuti oleh kumpulan daripada JSKM yang diketuai oleh Pn Siti Nurleena sebagai naib juara. Seterusnya tempat ketiga dimenangi oleh kumpulan JSG yang diketuai oleh Pn Atikah dan tempat keempat menjadi milik kumpulan JSKM yang diketuai oleh Pn Norshuhada.