Program kolaborasi pelajar Diploma Seni Pastri UiTM Pulau Pinang bersama pelajar Pusat Kokurikulum USM Kampus Kejuruteraan / Noorsa Riza Johari ... [et al.] - Johari, Noorsa Riza (Faculty of Hotel & Tourism Management, UiTM Pulau Pinang, 2023)
Program kolaborasi pelajar Diploma Seni Pastri, UiTM Pulau Pinang Bersama pelajar Pusat Kokurikulum USM Kampus Kejuruteraan merupakan program kerjasama bagi meningkatkan pengetahuan dan platform bagi perkongsian idea dan inovasi di dalam industri pastri. Pusat Rancangan Kokurikulum Kampus Kejuruteraan USM dengan kolaborasi bersama Kursus Pengurusan Acara telah mengadakan Malam Kebudayaan dan Pameran Statik Kokurikulum 2022. Program ini bertujuan untuk mempamerkan keunikan budaya serta kepelbagaian kaum di Malaysia serta mempromosikan kursus-kursus yang ditawarkan oleh Pusat Rancangan Kokurikulum di Kampus Kejuruteraan. Pertukaran idea bagi produk pastri dimana pelajar kejuruteraan didedahkan dengan teknik penyediaan, hiasan, dan persembahan. Perkongsiaan ini dapat mewujudkan keyakinan dalam diri pelajar didalam menerangkan produk pastri yang dihasilkan. Tidak dinafikan pelajar kejuruteraan dapat menimba ilmu baru yang lain daripada yang dipelajari di Kampus Kejuruteraan.