Halaman / Nur Fatin Shahmina Mohd Fauzey - Mohd Fauzey, Nur Fatin Shahmina (Academy of Language Studies, 2024)
Di suatu sudut di halaman rumah Terkenang saat yang mengukir senyum tawa di bibir Terimbau raut wajah dan hangat kasih sayang Dari susuk tubuh yang telah membesarkan diri ini Alunan suara dan titipan nasihat itu Kini jadi pedoman hidup Air tangannya tiada tolok banding Riak lembut wajahnya sungguh menenangkan Belaian dan pelukannya amat mententeramkan Dan di halaman itu Aku kerinduan...