Teks ucapan sempena majlis kemuncak bulan inovasi & kualiti UiTM 2023 “merealisasikan daya tahan melalui jaminan kualiti” / Prof. Datuk Dr. Shahrin Sahib @ Sahibuddin - Sahib @ Sahibuddin, Shahrin (2023)
Alhamdulillah, syukur ke hadrat Illahi atas limpah rahmat-Nya, dapat kita bersama-sama pada hari ini di dalam Majlis Kemuncak Bulan Inovasi dan Kualiti UiTM 2023. Terima kasih dan tahniah saya ucapkan kepada semua pihak yang terlibat dalam usaha menjayakan Bulan Inovasi dan Kualiti UiTM 2023 serta majlis kemuncaknya pada hari ini. Majlis Kemuncak Bulan Inovasi dan Kualiti yang diadakan setiap tahun memberi pengiktirafan terhadap usaha kolektif warga UiTM berasaskan kepada kreativiti, teknologi dan inovasi dalam membuat perubahan positif dan meningkatkan standard prestasi Universiti. Pengiktirafan yang diberikan kepada pemenang-pemenang pertandingan seperti Kumpulan Inovasi dan Kreativiti (KIK), Kecemerlangan Operasi (OE), Anugerah Kualiti Naib Canselor (AKNC) serta Anugerah Pentadbir UiTM dan juga Anugerah Global Prominence diharap dapat menjadi pemangkin kepada peningkatan budaya kerja berkualiti di kalangan warga UiTM.