Majlis Menandatangani Memorandum Persefahaman(MoU) antara UMK dan Australia Institute of Management Australia (AIM WA) - Universiti Malaysia Kelantan, Canselori (2012)
Pada 19 Jun 2012 (Selasa) Majlis Menandatangani Memorandum Persefahaman(MoU) antara Universiti Malaysia Kelantan(UMK) dan Australian Institute of Management West Australia(AIM WA) di Hotel Renaissance, Kota Bharu.