Majlis Menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) antara Universiti Malaysia Kelantan (UMK) dengan Kolej Poly-Tech MARA (KPTM) - Universiti Malaysia Kelantan, FIAT (2013)
Pada 17 Mac 2013 - Majlis Menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) antara Universiti Malaysia Kelantan (UMK) dengan Kolej Poly-Tech MARA (KPTM). Majlis MoU itu telah ditandatangani oleh Naib Canselor UMK, YBhg. Prof. Datuk Dr. Raduan bin Hj. Che Rose dan Presiden KPTM, YBhg. Dato’ Hj. Yussof bin Harun, pada satu majlis yang berlangsung di bilik Mesyuarat Perdana, UMK Kampus Kota, Pengkalan Chepa, Kota Bharu, Kelantan.