Majlis Menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) Antara UMK dengan Lembaga Pendidikan Tinggi Nahdlatul Ulama (LPTNU) - Universiti Malaysia Kelantan, Perpustakaan (2024)
Majlis Menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) Antara UMK dengan Lembaga Pendidikan Tinggi Nahdlatul Ulama (LPTNU) yang telah diadakan di Ruang American Corner, PPI, UMK Bachok