Majlis Pelancaran Jenama Clasiti Oleh Syarikat Hiliran UMK - Universiti Malaysia Kelantan, Perpustakaan (2024)
Majlis Pelancaran Jenama Clasiti Oleh Syarikat Hiliran UMK yang telah diadakan di Ignite Venture Lab, UMK Kampus kota