Majlis Menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) Antara UKM, UNITEN, Surat Tawaran Kerjasama bersama TNB - Universiti Malaysia Kelantan, Perpustakaan (2024)
Majlis Menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) Antara UKM, UNITEN telah diadakan di Ignite Venture Lab (IVL), UMK Kampus Kota