Prof. Ir. Dr. Wan Azhar Wan Yuso dilantik TNCAA UMP - UMP, PNC (2018)
Pekan, 5 Disember- Prof. Ir. Dr. Wan Azhar Wan Yusoff dilantik sebagai Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa) Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk tempoh tiga tahun berkuat kuasa 1 Disember 2018.