IPT perlu wujudkan suasana mesra pelajar OKU - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2021)
KUANTAN - Beliau dilahirkan dalam keadaan sempurna namun takdir telah mengubah segalanya sehingga hilang upaya kekal dan bergelar Orang Kurang Upaya (OKU).