Datuk M. Asojan raih Anugerah Profesional Pembelajaran Sepanjang Hayat - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2022)
PAYA BESAR, 6 Ogos 2022 – Meskipun sibuk dengan tugas hakiki selaku Naib Presiden Malaysia India Congress (MIC) dan Unit Manager bukan menjadi titik penghalang buat anak kelahiran Durian Tunggal Melaka ini untuk meraih kejayaan.