Pasangan kembar seiras teruja terima ijazah bersama - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 24 Oktober 2023 – Pasangan kembar terima ijazah bersama-sama dan dalam bidang yang sama iaitu Sarjana Muda Teknologi Kejuruteraan Elektronik (Sistem Komputer) menjadi detik manis buat mereka pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Ke-18 di Dewan Kompeks Sukan baru-baru ini.