Perlu segera bina kilang nadir bumi - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Malaysia, 2024)
Pekan; Malaysia perlu segera membina kilang pemprosesan nadir bumi oksida yang merupakan keutamaan kritikal negara berdasarkan permintaan cukup tinggi bahan mineral itu di seluruh dunia.