Selamat Hari Kualiti dan Inovasi UMPSA - Noraisah Nurul Fatwa, Mohd Razali (UMPSA, 2024)
Di bawah cahaya visi yang berseri, Hari Kualiti dan Inovasi 2024 terbentang, Warga UMPSA, tumpuan kita, tegas dan pasti, Inovasi berterusan, bakat terus berkembang