Mengkaji ciri-ciri fizikal dan kimia kastor (Ricinus communis) bagi empat peringkat kematangan
Kajian ini dijalankan bagi mengkaji perubahan sifat fizikal dan kimia bagi empat peringkat kematangan kastor (Ricinus communis). Terdapat empat peringkat kematangan kastor yang dikaji iaitu muda, matang, masak dan terlalu masak. Berat basah kastor diukur berdasarkan empat ceraian buah iaitu kulit,...
Saved in:
主要作者: | |
---|---|
格式: | Academic Exercise |
語言: | English |
出版: |
2013
|
主題: | |
在線閱讀: | https://eprints.ums.edu.my/id/eprint/17043/1/Mengkaji_ciri-ciri_fizikal_dan_kimia_kastor.pdf https://eprints.ums.edu.my/id/eprint/17043/ |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|