Mengkaji ciri-ciri fizikal dan kimia kastor (Ricinus communis) bagi empat peringkat kematangan

Kajian ini dijalankan bagi mengkaji perubahan sifat fizikal dan kimia bagi empat peringkat kematangan kastor (Ricinus communis). Terdapat empat peringkat kematangan kastor yang dikaji iaitu muda, matang, masak dan terlalu masak. Berat basah kastor diukur berdasarkan empat ceraian buah iaitu kulit,...

全面介紹

Saved in:
書目詳細資料
主要作者: Hamy Joting
格式: Academic Exercise
語言:English
出版: 2013
主題:
在線閱讀:https://eprints.ums.edu.my/id/eprint/17043/1/Mengkaji_ciri-ciri_fizikal_dan_kimia_kastor.pdf
https://eprints.ums.edu.my/id/eprint/17043/
標簽: 添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!