Model usahawan berjaya dalam amalan nilai-nilai murni keusahawanan sosial Islam - Mohd Adib, Abd Muin (Center for Communication Technology And Human Development (UniMAP), 2016)
Link to publisher's homepage at http://johdec.unimap.edu.my