Teks Ucapan Dato' Naib Canselor Sempena Majlis Penutup Program UniMAP-SME Corp. Youth Entrepreneurial Engagement 2018 - Zul Azhar, Zahid Jamal, Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2019)
Sempena Program UniMAP-SME Corp. Youth Entrepreneurial Engagement 2018 bertempat di Dewan Kecemerlangan, Pauh Putra pada 26 April 2018.