Teks Ucapan Dato' Naib Canselor Sempena Perasmian Penutup EREKA 2018 - Anon (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2019)
Perasmian Penutup EREKA 2018 pada 20 Disember 2018 bertempat di Dewan Ilmu UniMAP, Pauh Putra.