Teks Ucapan Dato' Naib Canselor Sempena Majlis Penyampaian Anugerah Kecemerlangan Sukan dan Penyelidikan 2017 - Zul Azhar Zahid Jamal, Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2019)
Majlis Penyampaian Anugerah Kecemerlangan Sukan dan Penyelidikan 2017 pada 9 Oktober 2018 bertempat di Dewan Kecemerlangan UniMAP, Pauh Putra.