Teks Ucapan Prof. Madya Dr. Mohd Foad Sakdan, Timbalan Canselor Sempena Perasmian Islamic Festival 2018 (iFest 1.0) - Uiversiti Malaysia Perlis (UniMAP) (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2019)
Perasmian Islamic Festival 2018 (iFest 1.0) pada 27 April 2018