Bilangan kumulatif Orang Kurang Upaya (OKU) yang berdaftar mengikut kategori ketidakupayaan, Perlis, 2019 dan 2020 - Malaysia, Jabatan Perangkaan (Jabatan Perangkaan, Malaysia, 2022)
Link to publisher homepage at https://www.dosm.gov.my