UPM – MAIS BEKERJASAMA URUS DANA WAKAF ILMU UPM. - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2012)
SERDANG, 2 FEB – Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menjalinkan memorandum persefahaman (MoU) dengan Majlis Agama Islam Selangor (MAIS) untuk menguruskan Dana Wakaf Ilmu UPM.