Seminar Pupuk Kesedaran Produk Halal
SERDANG, 9 NOV – Seminar Sehari Kesedaran Produk Makanan Halal anjuran Pusat Pengembangan, Keusahawanan dan Pemajuan Profesional (APEEC), dengan kerjasama Fakulti Sains dan Teknologi Makanan dan Institut Penyelidikan Produk Halal Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya memupuk kesedaran pengguna te...
Saved in:
主要作者: | |
---|---|
格式: | UPM News |
語言: | English |
出版: |
2009
|
在線閱讀: | http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/2342/1/Seminar_Pupuk_Kesedaran_Produk_Halal.pdf http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/2342/ http://www.upm.edu.my/?kat=1&aktvt=berita&kod=200911103141841511721654131 |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
總結: | SERDANG, 9 NOV – Seminar Sehari Kesedaran Produk Makanan Halal anjuran Pusat Pengembangan, Keusahawanan dan Pemajuan Profesional (APEEC), dengan kerjasama Fakulti Sains dan Teknologi Makanan dan Institut Penyelidikan Produk Halal Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya memupuk kesedaran pengguna terhadap penggunaan produk halal di Malaysia.
Seminar yang berlangsung di Auditorium Jurutera, Fakulti Kejuruteraan (UPM) itu merupakan susulan program Hari Terbuka Bersama Pakar Pertanian UPM yang telah diadakan di Johor, Pahang dan Kelantan sejak tahun 2007. |
---|