Seminar Pupuk Kesedaran Produk Halal

SERDANG, 9 NOV – Seminar Sehari Kesedaran Produk Makanan Halal anjuran Pusat Pengembangan, Keusahawanan dan Pemajuan Profesional (APEEC), dengan kerjasama Fakulti Sains dan Teknologi Makanan dan Institut Penyelidikan Produk Halal Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya memupuk kesedaran pengguna te...

全面介绍

Saved in:
书目详细资料
主要作者: Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat
格式: UPM News
语言:English
出版: 2009
在线阅读:http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/2342/1/Seminar_Pupuk_Kesedaran_Produk_Halal.pdf
http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/2342/
http://www.upm.edu.my/?kat=1&aktvt=berita&kod=200911103141841511721654131
标签: 添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
实物特征
总结:SERDANG, 9 NOV – Seminar Sehari Kesedaran Produk Makanan Halal anjuran Pusat Pengembangan, Keusahawanan dan Pemajuan Profesional (APEEC), dengan kerjasama Fakulti Sains dan Teknologi Makanan dan Institut Penyelidikan Produk Halal Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya memupuk kesedaran pengguna terhadap penggunaan produk halal di Malaysia. Seminar yang berlangsung di Auditorium Jurutera, Fakulti Kejuruteraan (UPM) itu merupakan susulan program Hari Terbuka Bersama Pakar Pertanian UPM yang telah diadakan di Johor, Pahang dan Kelantan sejak tahun 2007.