Ucapan Aluan & Pengenalan Pemidato Sempena Syarahan Umum USIM 2012 “Rumpun Melayu - Teori Migrasi & Diaspora” - Prof. Dato' Dr. Asma Ismail (2014)
Syarahan Umum USIM 2012 “Rumpun Melayu - Teori Migrasi & Diaspora” oleh Y.Bhg. Prof. Dato’ Dr. Wan Hashim Wan Teh