Ucapan Aluan Naib Canselor USIM Sempena Dialog Mahabbah Menteri Mentor Bersama Mahasiswa - Mahasiswi USIM - Prof. Dato' Dr. Asma Ismail (2014)
Dialog Mahabbah Menteri Mentor Bersama Mahasiswa - Mahasiswi USIM