Global Sourcing Strategy By Foreign Multinational Firms In Malaysia: Impact Of Location And Product Factors - Shariff, Siti Halijjah (2007)
Strategi pembekalan global adalah penelitian semula satu daripada beberapa strategi pembelian barangan keperluan syarikat berikutan wujudnya pembekalan dan permintaan secara global.